APA način citiranja (7. izdanje)

Berger, N. (1995). Das koschere Kochbuch: Rebbetzen Noémi Berger bittet zu Tisch ; gelebte Tradition und deren Bedeutung im jüdischen Alltag und an den jüdischen Feiertagen. WIZO.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Berger, Noémi. Das Koschere Kochbuch: Rebbetzen Noémi Berger Bittet Zu Tisch ; Gelebte Tradition Und Deren Bedeutung Im Jüdischen Alltag Und an Den Jüdischen Feiertagen. Stuttgart: WIZO, 1995.

MLA način citiranja (8. izdanje)

Berger, Noémi. Das Koschere Kochbuch: Rebbetzen Noémi Berger Bittet Zu Tisch ; Gelebte Tradition Und Deren Bedeutung Im Jüdischen Alltag Und an Den Jüdischen Feiertagen. WIZO, 1995.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.