Hirschfelder, G., Stöxen, J., Schreckhaas, M., & Reck, A. (2022). Foodguide Jüdische Küche: Geschichten - Menschen - Orte - Trends / Gunther Hirschfelder, Jana Stöxen, Markus Schreckhaas, Antonia Reck (1. Auflage.). Hentrich und Hentrich.
Chicago Style (17. basım) AtıfHirschfelder, Gunther, Jana Stöxen, Markus Schreckhaas, ve Antonia Reck. Foodguide Jüdische Küche: Geschichten - Menschen - Orte - Trends / Gunther Hirschfelder, Jana Stöxen, Markus Schreckhaas, Antonia Reck. 1. Auflage. Leipzig: Hentrich und Hentrich, 2022.
MLA (8th ed.) AtıfHirschfelder, Gunther, et al. Foodguide Jüdische Küche: Geschichten - Menschen - Orte - Trends / Gunther Hirschfelder, Jana Stöxen, Markus Schreckhaas, Antonia Reck. 1. Auflage. Hentrich und Hentrich, 2022.
Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..