APA (7th ed.) Citation

Hirschfelder, G., Stöxen, J., Schreckhaas, M., & Reck, A. (2022). Foodguide Jüdische Küche: Geschichten - Menschen - Orte - Trends / Gunther Hirschfelder, Jana Stöxen, Markus Schreckhaas, Antonia Reck (1. Auflage.). Hentrich und Hentrich.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Hirschfelder, Gunther, Jana Stöxen, Markus Schreckhaas, and Antonia Reck. Foodguide Jüdische Küche: Geschichten - Menschen - Orte - Trends / Gunther Hirschfelder, Jana Stöxen, Markus Schreckhaas, Antonia Reck. 1. Auflage. Leipzig: Hentrich und Hentrich, 2022.

MLA (8th ed.) Citation

Hirschfelder, Gunther, et al. Foodguide Jüdische Küche: Geschichten - Menschen - Orte - Trends / Gunther Hirschfelder, Jana Stöxen, Markus Schreckhaas, Antonia Reck. 1. Auflage. Hentrich und Hentrich, 2022.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.